HomePage Forums Traveler after deleting old adding new location temprature & Location list is not showing

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by  Bryan 3 years, 7 months ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #4828

    Hi,
    When i delete old locations and added new 2 locations then it’s not showing in address bar of search list on home page and also temperature is not showing why it’s disable.
    Please fix it to show temperature all location wise. Please snaps for your reference.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #4940

    Hello

    The location only appear to search if it belong to a post.

    Please check again.

    Also please reconfig the temperature location.

    Thanks

    #4942
    This reply has been marked as private.
    #5004

    Hello

    1. You can create new Hotel, Tour…then select that location for it then check again in search field.

    2. My image will show you more details.

    Thanks

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #5486
    This reply has been marked as private.
    #5565

    Hello

    That element only display one location temperature. If you want display multi location temperature, you can try this layout:

    Weather Layout | Traveler

    Thanks

    #5583
    This reply has been marked as private.
    #5677

    Hello

    That layout header aready in demo data that you imported to your site. If you did not do it, our document bellow will show you the way to do it:

    Hero Slider With Weather Widget

    Thanks

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The forum ‘Traveler’ is closed to new topics and replies.