HomePage Forums Traveler Blog Display

Topic Resolution: Not Resolved

This topic contains 11 replies, has 3 voices, and was last updated by  Thoai Ngo 10 months, 3 weeks ago.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #58081

    Hello

    my blog is somehow not getting displayed properly. Either the CSS or layout problem .

    Tried to change the blog widget sidebar without any result.

    please see attached and suggest what to do

    Regards

    #58270

    Hello

    I can not see any attached from you.

    Please check it again.

    Thanks

    #58350
    This reply has been marked as private.
    #58472

    Hi,

    Your blog post look like missing style css. Please provide the issue url so i can help you check better.

    Thanks

    #58531
    This reply has been marked as private.
    #58663

    Hello

    You site having some 3rd plugins that might caused the issue. Can i disable them?

    Thanks

    #58691

    Do what is required and let me know what you have done so that I know…

    Please use private message.

    #58836

    Hello

    I can not be sure which plugin can cause the problem. You can deactivate all of theme then enable one by one to see if the problem show up again.

    Thanks

    #58881

    I dacivated all the plugins except the required ones for the theme but still the same problem.

    Why don’t you rectify it

    #58996
    This reply has been marked as private.
    #59099
    This reply has been marked as private.
    #59360

    Hello,

    pls, update version new theme.
    After that, I continue to check help you.

    Thanks

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

The forum ‘Traveler’ is closed to new topics and replies.