HomePage Forums Traveler Can add element in visual composer

Topic Resolution: Resolved

This topic contains 9 replies, has 2 voices, and was last updated by  navigatofly 4 years, 1 month ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #1836

    I updated visual composer to the latest version and after that I’m no able to add elements, its not responding when I open to choose an element as per the attached screen shot.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #1867

    Hello

    Has this problem resolved? When i check today, the visual composer work well.

    Thanks

    #1897

    Hi Bryan,
    It’s not working yet on new pages, posts, etc as well as adding any new elements in existing posts or pages.

    #1913

    I have created new page and add some element, it still work well here:

    https://www.navigatofly.com/wp-admin/post.php?post=7544&action=edit&lang=en

    Please remove all your cache then check again.

    Thanks

    #1915

    Ok, so why I cant add this? any ideas?
    I cleared cache and tried in 3 different computers and browsers but nothing working.

    Please advise!

    #1923

    Well, I found that it’s only working when I use fronted editor, the backend editor is not working. How this can be fixed? it was working fine until I made the VC upgrade!

    #1957

    Please watch my quick video here of this issue.

    https://monosnap.com/file/ucZ8T5P4wvOsFu0Z9w0sFGdUIT5687

    As you can see, it still working in backend.

    Thanks

    #1986

    Hi Bryan, The video is not showing my my issue ” my issue is with the VC try to add a text block or any element using VC from backend “

    #2011

    Hello

    Don’t you see i create a new page from backend and add visual element well?

    Please check again.

    Thanks

    #2013

    Issue has been resolved after re-activating the plugine.

    Thanks

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

The forum ‘Traveler’ is closed to new topics and replies.