HomePage Forums Traveler Locations not getting updated to new Traveler – Version 2.7.4 from 2.7.3

This topic contains 8 replies, has 3 voices, and was last updated by  Bryan 10 months, 3 weeks ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #58393

    Hello

    After upgrading to the new Traveler – Version 2.7.4 from 2.7.3

    and from theme settings first i SYNC ALL then went to Data update which is returning a error as in the image.

    Please have a look and do the needful.

    Regards

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #58485

    Hello

    Please go to General Settings > enable all service type then run the upgrade function again.

    Thanks

    #58542
    This reply has been marked as private.
    #58692

    Still waiting here

    #58799

    So this bug is still here? I’ve reported it several times ago… Unbelievable….

    #58811

    I had a problem in 7.3 and now when it is upgraded again I have the same ona. Fresh install even.

    How did you solve, can you share the cleaned theme files or at least share your knowledge how you solved it.

    #58898

    Hello

    I can not access the upgrade data section because of connection with server:

    http://prntscr.com/odgn7t

    Please contact hosting provider to check it again.

    Thanks

    #58951
    This reply has been marked as private.
    #59177

    Hello

    It seems this problem is continue in your website from previous theme version.

    Did you try with other hosting? Please try to install theme in a temp domain like localhost then check the function again.

    Thanks

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

The forum ‘Traveler’ is closed to new topics and replies.