HomePage Forums INDUS Please help blank pages – lost my content?

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Bryan 1 year, 6 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #15105
    scr

    Hi,

    After fixing the white screen of death (thank you) all seems good and working except 3 pages in the investors section doesn’t seem to be linking to the investors.

    All the investor information is there but won’t show up on the home page.

    For example, in the Dashboard when I go to Investor > ANNUAL Reports (http://www.middleisland.com.au/investor/annual-report-1/) the information and report is there, just not showing up on the home page? When I go from the homepage menu > INVESTORS > ANNUAL REPORTS it’s blank? (Gone since the white screen fix)?

    I have attached some images to help explain.

    Please help as the client is giving me grief!

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #15154

    Hello

    I replied your other topic about this problem.

    Please follow it for more details.

    Thanks

    #15157
    scr

    Awesome!

    The Quarterly Reports, Shareholders Announcements and Company Presentations are still blank though?

    Can this be fixed too?

    Thanks

    #15159
    scr

    Hi,

    Funny thing is I just checked the site and went to change the ST INVESTOR settings on the Annual Report page (Pages>Annual Report from dash board) and tried to put it back to

    Number of Post 8

    Number Post Per Row (now 4) back to 1

    and the blank occurred again/

    Would updating Visual Composer fix the problem?

    Thanks

    #15265

    Hello

    I see it display well right now on your Annual Report page.

    Please contact if you have any question so i can help you check it.

    Thanks

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.