HomePage Forums Traveler Register form (link) isn't working

This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by  Bryan 3 years, 8 months ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #1717

    Hi there. I have a problem with my register-user form.

    In the header there is “account” where you can singn in and register user. Works fine.

    But when I want to link to the register user form, from a page/post/button/slider it doesn’t work!
    I get a 404 page or it redirect to the homepage.

    I even tried creating a new page with a register form template, but still not working.

    What am I doing wrong?

    ps: I am working in a staging page for wordpress via Godaddy so the site is not online yet.

    #1739

    Hello

    We have checked on our system and see it work well.

    Please make your site publish then we can help you better.

    Thank.

    #3866

    Hi there.

    I now get emails but only in my spam.

    Second thing is that my client get’s 2 emails after restringing:
    1 from admin and 1 from WordPress??? It says:

    WordPress wordpress@tripoglobe.com via n3nlwpweb014.prod.ams3.secureserver.net

    Username: Harry

    To set your password, visit the following address:

    <https://tripoglobe.com/wp-login.php?action=rp&key=NXpBzRI2soJLweD9fi5A&login=Harry&gt;

    https://tripoglobe.com/wp-login.php

    Why it gets these emails?? Client already set a password when registering.

    The BIGGEST PROBLEM is that I do get an email that partner is regrestred and when I go to user it says pending and then I update to partner, but partner does not get email that admin approved account.

    #3867

    Another error!!

    When partner submit activity he gets error on top of page:

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/content/n3pnexwpnas01_data02/76/3461476/html/wp-content/themes/traveler/inc/class/class.user.php on line 3227

    He can’t submit activity and me as admin also don’t get message that partner want’s to submit an activity.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #3939

    Hello
    The password has send to email is the default function of wordpress when a customer register new account. It can not be change.

    Also that is just warning message of php structure. Don’t worry, it does not effect on theme functions.

    You can hide it by turn debug off.

    define( 'WP_DEBUG', false );
    @ini_set( 'display_errors', 0 );

    The following code, inserted in your wp-config.php file.

    Thanks

    #4014

    Hi Bryan,

    I will set the code in my wp-config.

    BUT ….

    I really have big problem with my theme!

    1. Partner does not get email when I approve account
    2. Partner is not able to create activity. When he enters all data and submit, everything is gone! When they add information etc and go to My Activity, nothing is there!
    3. Admin also don’t get any respond that partner added an activity.

    This all is not good at all! PLEASE check my account so I can get to work because this is not helping to get me started with my clients if they can’t add any services and don’t get any emails etc.

    #4071

    Hello

    1.3. We recommend using SMTP system to send email:

    2. i have created a test activity post and see the work well.

    https://tripoglobe.com/st_activity/check-partner-create-activity/

    Please check again.

    Be sure you have insert all required data when creating activity.

    Thanks

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The forum ‘Traveler’ is closed to new topics and replies.