HomePage Forums Traveler Whitelabel redirect on my site not working

This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by  Bryan 6 days, 10 hours ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #32956

    Hey,

    I created whitelabel on Travelpayout site & applied all steps on this link but after make my search not showing any results on redirect page.

    how can solve that please?

    #32957

    BTW,
    I registered a cname. but after I hit search it doesn’t show any results

    #32998

    You should create whitelable page for search result as this document:

    TravelPayout Whitelable

    and set up cname as travelpayout document bellow:

    https://support.travelpayouts.com/hc/en-us/articles/115003590727-How-to-set-up-White-Label-on-the-hosting

    Thanks

    #33267

    Hey,

    I did it before but without any results, Could you check it please?

    #33313
    This reply has been marked as private.
    #33348
    This reply has been marked as private.
    #33349
    This reply has been marked as private.
    #33354

    Hey,

    This is last update after create all configuration but no results, what’s the missing part here?

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #33435

    This is server config so we can not help you from our side via theme setting. You should contact your hosting provide to help you set it up.

    After set up, if you access that whitelable domain, it must show up default content then you can use for theme.

    For example our domain for whitelable: whilelabel.travelerwp.com

    Thanks

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.