Forum Replies Created

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Double title on blog posts #9161

    Hi Bryan,

    Many thanks! Question solved!

    Regards,
    Fernando

    in reply to: Social sharing buttons issue #8879

    Hi Brian,

    Thank you! I’ve solved the question using the css code you indicate.

    I already knew your sharing function, but it is only available on the activities pages. And I need this solution for other pages.

    Best regards!
    Fernando

    in reply to: Weather values not showing #8277

    You’re right…

    Thanks!

    in reply to: Activity and Tour Description #6318

    Hi,
    I am also a user and faced this situation at a certain point. The description on Activity and Tour only shows if you input the information in the EXCERPT.
    But this is quite limited because you have to use code to create paragraphs, bold frases or words or to highlight titles.
    I hope it has helped.
    Regards,
    Fernando

    in reply to: Booking problems #4009

    Hi Bryan,

    Paypal payment resolved! It was the sandbox feature. Thanks.
    No other problem after all.

    Best regards,
    Fernando

    in reply to: Booking problems #4008

    Hi Bryan,
    Thank you! I didn’t know that detail of the sandbox feature. I will try it.
    But I have another problem. I will create another post because of the admin information.

    Best regards,
    Fernando

    in reply to: Booking problems #3376

    Thank you Bryan!

    Solve the first two but still with the same problem concearning the paypal payment.
    I’ve check and input again the information provided by Paypal. Meaning the API, password, username… And it is still the same error:
    “Security header is not valid”.

    Any other cause for this?

    Best regards,
    Fernando

    in reply to: Google Maps not loading #3200

    Hi Agustin,

    1. I use WPML plugin for multilanguage.
    3. I am not sure about that. I use a sitemap plugin that, supposedly, does this automatically.

    Best regards,
    Fernando

    in reply to: Google Maps not loading #3189

    Thanks Bryan!

    But I already had a Google API.
    Nevertheless, while reading your documentation I realise what was the problem. Since I am using a multilanguage site I realise I had to input Google API in all different site language versions.
    It worked!

    Best regards
    Fernando Romão

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)