Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 57 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Weather is not working again #3572

    I input new API but it’s not working.
    0 degrees everywhere

    in reply to: WooCommerce #3388

    And now woocommerce is installed but shop looks like I sent to you printscreen.

    in reply to: WooCommerce #3387

    you mean I can mix woocommerce and woobooking?
    Because I want to use in other sections woobooking but in shop woocommers.

    in reply to: new version #3386

    I can’t see new version. Is it available?

    in reply to: Weather #2439

    Hello
    Ok, I’m waiting. Thanks

    in reply to: SEO #2234

    Hello
    You mean I shouldn’t add key words?
    But I ask another question – in theme one info is appears on location page and also in post (articles).. so I want to ask – where Google will index text? On location page or on post page?

    in reply to: Add reviews on location #1523

    Hello

    This codes is too complicated for me. And I have created already location pages so I need just add reviews.
    Please add this function in new version, it’s very useful – people should read reviews from other travellers about the place they’re going to visit.

    Thank you!

    in reply to: No https because of scripts #1520

    Great! Now my site is secure. Thank you, you’re magician.

    Afrer updating the theme it’ll be secure also, right?

    Thank you!

    in reply to: Number of beds in Rental #1517

    Hello
    I decided not to add rooms in rentals so I need to put number of beds in rental.
    Is it possible?

    Thanks

    in reply to: No https because of scripts #1515
    This reply has been marked as private.
    in reply to: No https because of scripts #1510

    As I see a lot of pages now have secure connection and it’s ok with icons. Thanks!
    But here are two pages left with un secure protocol.
    See my attachments.

    Afret updating the theme all this changes will be left?

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    in reply to: No https because of scripts #1504

    Also here is the problem.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    in reply to: No https because of scripts #1503

    Yes, main page is working good, thanks

    in reply to: No https because of scripts #1501

    Also icons are blocked and not showing correctly in https protocol.
    See my attachment

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    in reply to: downloaded content #1493

    I want to upload on the site some files and let users to download it. Is it possible?

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 57 total)